Hilde og Per-Øystein i tunnelen. Årets sesong har vært litt “rar”. Godt vær og strålende sol er bra, bedre enn regn, men av og til kan det bli litt for”mye”… sol altså

Når det regner er jeg nødt å finne et tørt sted. Ofte innendørs, finne et skjul/halvtak eller en tunnel, slik som her. Da jeg fotograferte HogP regnet det ikke!
Været var rett og slett for bra. Skarp sol, harde skygger, mysing… ikke alltid like flatterende.  Etter å ha fotografert i solen en stund måtte vi finne skygge, et sted hvor man ikke svettet ihjel med dress og kjole. Trær og bygninger gir skygge, men på denne location var det begrenset.
Det ble en tunnel, som om det skulle ha regnet. Litt ironisk egentlig, når været blir så fint at man må søke tilflukt under tak 🙂 Ser du forresten hva slags bil de kjører? Etter fotograferingen dro paret videre for å feire bryllupsdagen sin sammen med venner og kjente på Verftet Ny-Hellesund. (sjekk ut den flotte videon fra bryllupsdagen nederst i innlegget)

Sjekk også ut denne flotte bryllupsvideoen fra dagen. Den har blitt laget av  Mikal Mian, en dyktig kar som driver med videoproduksjon av blant annet bryllupsvideoer.