Jeg heter Morten Fasseland. Jeg er en profesjonell portrett- og bryllupsfotograf. Jeg er 33 år gammel og bor på idylliske Spangereid, et “steinkast” unna det mer kjente Lindesnes fyr. Her bor jeg sammen med min drømmedame fra videregående, sykepleier og fotoassistent Gerda. Sammen har vi fire barn  på 8, 5, og 3 år og 0 år.

Da jeg i 2007 var ferdig med fotoutdannelsen på Norsk Fotofagskole i Trondheim flyttet vi til Grimstad for å starte opp og drive som fotograf på hel tid. Her drev vi fotostudio i nesten 5 år, fikk barn og  ønsket oss hjem 🙂

Jeg fotograferer bryllup, barn, familier,konfirmanter og for bedrifter. Med naturskjønne omgivelser som nærmeste nabo foretrekker jeg å fotografere utendørs, men jeg har også et studio i kjelleren og på vinterstid blir dette flittig brukt.

Ved siden av  jobbyen (jobb+hobby) som fotograf er jeg også ansatt ved GE Healthcare Lindesnes, bygdas hjørnesteinsbedrift med ca 350 ansatte. Her har jeg vært i snart 5år og trives godt.

På “fritiden” liker jeg å løpe, uten særlig mål og mening, men jeg har da klart å karre meg gjennom 4 maraton og diverse halv-maraton. I tillegg er vi begge glad i å reise,  som regel med fly, men vi har også vår egen bobil, og drar på bobilturer i inn og utland så ofte vi kan.

Familiebildet er tatt hjemme i studio, med selvutløser 🙂