Bryllupsfotografering m/høyoppløslige filer                  kr 13990,-

De beste bildene fra fotoseansen ( ca 100stk ) i høy oppløsning levert på minnepenn. Du betaler en pris som inkluderer fotograferingen og digitale filer som du kan bruke fritt i ettertid. Du kan produserer selv forstørrelser, takkekort, album m.m eller vi kan hjelpe deg med dette. Bildene kan du fritt dele med venner og kjente, via mail facebook eller andre sosiale medier.

  • Planleggingstime i forkant hvor vi blir kjent og diskuterer detaljene rundt fotograferingen.
  • Foto sesjon mellom sermoni og fest. Dersom været tillater det fotograferer vi utendørs. Vi bruker den tiden vi har til rådighet. ( normalt 1,5 – 2t ) Det er ingen begrensninger på antall bilder. Både familie, familie, forlovere, brudespiker kan være med på fotograferingen, men det viktigste bør være brudeparet.
  • Web galleri for gjennomsyn av bilder. Høyoppløslige filer levert på minnepenn. ( ca 2-3 uker etter fotograferingen)

Bryllupsdagen er kanskje den største milepælen i livet. En dag som skal nytes og en dag man kan se tilbake på. Jeg hjelper dere med å ta vare på minnene ved å forevige stemningen, øyeblikkene, forventningene, gleden og alle følelsene.

Ta vare på minnene, de skal vare livet ut!”

Jeg ønsker at bildene skal gjenspeile deres personlighet og bryllupets særpreg, det være seg det romantiske, klassiske, det enkle eller det utradisjonelle.

Det er med stor ydmykhet jeg tar på meg oppgaven som bryllupsfotograf. Min karriere som bryllupsfotograf startet i 2008, og etterhvert som årene har gått har jeg bygget opp erfaring og trygghet som trengs for å kunne levere gode bilder hver gang. Det er et stort privilegium å kunne gi brudeparet kanskje den aller beste bryllupsgaven – evigvarende minner fra en uforglemmelig da.

Ta kontakt med oss dersom dere har spørsmål eller ønsker å booke meg til deres bryllup. Håper å høre fra deg.

tilleggspakker og heldagsfotograferinger:

Fotografering under vielse kr 3490,-

– Fotografering av mottagelse ved fest lokale (ca 1time) kr 2990,-

– GRUÅÅEBILDER/FAMILIEBILDER ved fest lokale/KIRKE (ca 1time) kr 2990,-

HELDAGS BRYLLUPSFOTOGRAFERING – kr 29 000,-
– fotografering fra forberedelser til fest, i inntil 10 timer.
– 3oo-500 ferdige redigerte høyoppløselige bilder, til fritt bruk.
– Planleggingstime i forkant
– Bildene levert med minnepenn

Se bilder av brudepar jeg har fotografert!