Jeg heter Morten Fasseland. Jeg er en profesjonell portrett- og bryllupsfotograf. Jeg er 37 år gammel og bor på Vigeland i Lindesnes kommune. Her bor jeg sammen med min kone Gerda, som er sykepleier av yrke, men som også er en glimrende foto assistent 🙂  Sammen har vi fem barn  på 12, 9, 7, 4 og  2 år.

Da jeg i 2007 var ferdig med fotoutdannelsen på Norsk Fotofagskole i Trondheim flyttet vi til Grimstad for å starte opp og drive som fotograf på hel tid. Her drev vi fotostudio i nesten 5 år, fikk barn og  ønsket oss hjem 🙂

Jeg fotograferer bryllup, barn, familier,konfirmanter og for bedrifter. Med naturskjønne omgivelser som nærmeste nabo foretrekker jeg å fotografere utendørs, men jeg har også et studio i kjelleren og på vinterstid blir dette flittig brukt.

Ved siden av  jobbyen (jobb+hobby) som fotograf er jeg også vikar og jobber når det passer hos GE Healthcare Lindesnes, kommunens hjørnesteinsbedrift med ca 400 ansatte. Her har jeg vært i snart 12år og trives godt.

På “fritiden” liker jeg å løpe, uten særlig mål og mening, men jeg har da klart å karre meg gjennom 4 maraton og diverse halv-maraton. I tillegg er vi begge glad i å reise og har pt. besøkt over 25 land.

Familiebildet er tatt hjemme i studio. (etter at bildet ble tatt har vi hatt en liten famile forøkelse på 2 🙂