Familiefotografering. En investering for deg og framtidige generasjoner.
Tiden går fort, dager, uker, måneder og år. Noe av det morsomste jeg vet er å se tilbake på gamle bilder, jo eldre jo gøyere. Det er så morro å se hva vi gjorde, hvordan vi så ut, hvordan barn, foreldre, besteforeldre og miljø har forandret seg over tid.

 

Mange mener at en god vin bli bedre med årene, slik tror jeg det er også med familiebilder.
Å samle familien for fotografering er en morsom og sosial aktivitet. Jeg setter av rikelig med tid slik at fotograferingen blir hyggelig og uten stress.
Sted for fotograferingen velger dere selv. Mange ønsker å bli fotografert på en plass som har betydning for dere, på hytta, i båten, hjemme eller et annet sted i nærområdet. Dersom dere ønsker å komme til Spangereid, hvor jeg holder til, vet jeg om flotte omgivelser og plasser som er velegnet for familiefotografering.

Pris for familiefotografering

 

  • Fotografering i studio, utendørs eller hjemme hos dere.
  • Bildene blir levert høyoppløslig på minnepenn. Det betyr at dere kan bruke bildene fritt  som dere selv ønsker til personlig bruk.
  • Fremkalling og forstørring ordner dere selv, eller jeg kan hjelpe dere.
  • Jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene til egen markedsføring.(facebook, webside)
  • Kjøregodtgjørelse kommer i tillegg ved fotografering utenfor Spangereid eller Mandal.
  • Pris: 5.500,- inkl. MVA.

 

Bildene kan dere bruke i mange sammenhenger: familiebilder til julekort, lage flotte album og fotobøker, store bilder til å henge i stua, bilder til Facebook, ukeplan osv. Mulighetene er mange.
Familiebilder er en fantastisk gave til foreldre, tanter og onkler, besteforeldre osv. Å få bilder i gave er noe folk setter stor pris på, kanskje mer enn alt annet.

[widgets_on_pages id=”Familiefotografering”]